Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης!

Έχουμε μπει και επίσημα πια στην περίοδο των εορτών που οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε.Τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά είναι οι αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων.Τα σπίτια βάζουν τα γιορτινά τους.
Ιδέες υπάρχουν πάρα πολλές για όλους τους χώρους διακόσμησης, όμως το σαλόνι είναι αυτό που θα κλέψει τις εντυπώσεις μιας και είναι ο χώρος που υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας.
Παρακάτω είναι κάποιοι εύκολοι και οικονομικοί τρόποι για να εντυπωσιάσετε τους πάντες.Διάλεξε αυτό που είναι πιο κοντά στα χρώματα σας!Βάλτε καφέ και μελομακάρονα και ξεκινάμε…
Τα πιο εύκολα και εντυπωσιακά διακοσμητικά είναι τα κηροπήγια που μπορείς να δημιουργήσεις, από διάφορα βάζα,ποτήρια κρασιού ή ακόμη και μπουκάλια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα διακοσμήσεις με κλαδάκια δέντρων, και κορδέλες.Μπορείτε επίσης να γεμίσετε μια πιατέλα με κουκουνάρια,μύρτιλλα,χριστουγεννιάτικες μπάλες και φυσικά τα αγαπημένα σε όλους μας κεράκια. Προτιμήστε τα κόκκινα κεριά για πιο ζεστή ατμόσφαιρα.
Επίσης, άλλο ένα διακοσμητικό που δεν παραλείπουμε καθώς υποδεχόμαστε έτσι από την εξώπορτα μας κιόλας τους καλεσμένους μας είναι τα στεφάνια, που μπορείς να τα φτιάξεις από κλαδιά,κουκουνάρια και μπάλες σε μικρό μέγεθος. Όσο για εσάς τους τυχερούς που έχετε τζάκι, οι χριστουγεννιάτικες μπότες καθώς και τα ελαφάκια και τα μικροσκοπικά δεντράκια είναι ότι πρέπει.Μπορείτε επίσης να περάσετε γύρο του μια γιρλάντα από κλαδιά και μπάλες(προσοχή να μην έρχονται σε επαφή με τις φλόγες).Και τα μαξιλάρια όμως, παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό φρόντισε να αγοράσεις χριστουγεννιάτικες μαξιλαροθήκες ή απλές κόκκινες και λευκές.

Ότι και αν επιλέξεις να κάνεις, το σημαντικό είναι να έχεις “φορέσει” πρώτα την καλύτερη σου διάθεση και να το κάνεις με ανθρώπους που αγαπάς για να το διασκεδάσεις. Αυτές οι μέρες είναι μέρες αγάπης και χαράς, οπότε άσε το άγχος και τις στεναχώριες και απλά απόλαυσε το!