Φθινοπωρινή ανανέωση στο σπίτι μας με την LinoHome φυσικά!

Έφτασε πια το φθινόπωρο και ο χειμώνας!

Οι δύο πιο όμορφες εποχές για το σπίτι μας αφού θα μπορέσουμε και πάλι να μαζευτούμε όλοι μαζί, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, για να περάσουμε εδώ μοναδικές στιγμές! Αυτή είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ανανεώσουμε το χώρο μας! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Ανανέωση στο σαλόνι – καθιστικό

Φυσικά, ο πρώτος χώρος που θα ανανεώσουμε πρέπει να είναι το σαλόνι και το καθιστικό, αφού εδώ θα υποδεχτούμε τους φίλους μας κι εδώ θα είμαστε τον περισσότερο χρόνο. Την αρχή εννοείται θα κάνουμε με τα ριχτάρια μας. Θα μαζέψουμε τα καλοκαιρινά βαμβακερά ριχτάρια που είχαμε ως τώρα και τη θέση τους θα πάρουν οι νέες πανέμορφες επιλογές του Lino Home. Δείτε τα υπέροχα σενίλ ριχτάρια της νέας συλλογής που διαθέτουν χνουδωτή και βελούδινη αίσθηση προφέροντας βάρος και πολυτέλεια. Όλα τα ριχτάρια έχουν φανταστική απόδοση χρωμάτων και διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων: από τις κλασσικές και ασφαλείς επιλογές των γκρι ή μπεζ τόνων, μέχρι τα μοντέρνα σομόν, μπορντό, aqua και dusty pink.

Ανανέωση στην κρεβατοκάμαρα

Ο επόμενος χώρος που θα ανανεώσουμε είναι η κρεβατοκάμαρα. Οι νέες συλλογές με υπέρδιπλες κουβέρτες είναι υπέροχες! Έχουν διακριτικό ανάγλυφο ή γεωμετρικό fleece σχέδιο από τη μια πλευρά και Sherpa γούνα στην άλλη. Οι χειμερινές κουβέρτες της Lino Home είναι ζεστές και χουχουλιάρικες και μπορούν πολύ άνετα να χρησιμοποιηθούν και ως κουβέρτα καναπέ. Το ίδιο μοναδικά είναι και τα νέα παπλώματα διπλής όψης που όχι μόνο έχουν υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά κυρίως είναι απίστευτα ζεστά χάρη στη ψημένη βάτα 400 γραμμαρίων. Τα σχέδια των παπλωμάτων υπάρχουν και σε σεντόνια ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε ένα τέλειο σύνολο που πραγματικά θα στολίζει και να αλλάζει όλη την εικόνα του δωματίου μας.

Ανανέωση στο βρεφικό – παιδικό δωμάτιο

Τη χειμερινή ανανέωση στο βρεφικό ή στο παιδικό δωμάτιο θα την ξεκινήσουμε επιλέγοντας τις κουβέρτες της Lino Home με σχέδια που φωσφορίζουν! Η συλλογή αυτή είναι ό,τι πιο νέο και μοντέρνο έχει να παρουσιάσει η εταιρεία και ξετρελαίνει όλα τα παιδιά. Πρόκειται για κουβέρτες παιδικές ή βρεφικές με σχέδια (πλανήτες, αστέρια, φεγγάρια, καρδούλες) που φωσφορίζουν τη νύκτα! Έχουν διπλή όψη, fleece στην πάνω πλευρά και sherpa γούνα στην κάτω. Στην ίδια λογική είναι και τα νέα κουβερτοπαπλώματα. Φυσικά, πάντα υπάρχουν και οι πιο λιτές κουβέρτες με ανάγλυφα σχέδια για όσους από εμάς προτιμάμε τις μίνιμαλ επιλογές και τέλος οι κλασσικές με εμπριμέ σχέδια σε παλ χρώματα.

Όποια κουβέρτα κι αν επιλέξουμε για το μικρό ή το μεγαλύτερο παιδί μας, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Lino Home έχει φροντίσει ώστε τα χρώματα και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι αντιαλλεργικά, ζεστά και να σέβονται και να αγκαλιάζουν τρυφερά το παιδικό σώμα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι κάνοντας μικρές αλλαγές και βάζοντας πινελιές με χρώματα μοντέρνα και σύγχρονα στο σπίτι μας, έχουμε αλλάξει όχι μόνο το χώρο μας αλλά και τη δική μας ψυχολογική διάθεση, κάτι που το έχουμε μεγάλη ανάγκη. Ας στολίσουμε λοιπόν με νέα χρώματα και σχέδια τον καναπέ και το κρεβάτι μας και θα δούμε ότι όλα θα γίνουν πιο χαρούμενα!

Καλό, χαρούμενο και γεμάτο υπέροχες στιγμές χειμώνα σε όλους!