Επιστροφές

1. Εάν το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, έχετε τη δυνατότητα επιστροφής του εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν την εταιρεία μας.

2. Εάν δε μείνετε ικανοποιημένοι από το προϊόν που αγοράσατε, έχετε τη δυνατότητα επιστροφής του εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αποκλειστικά εσάς. Έχετε την επιλογή να αντικαταστήσετε το προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων (210 29 11 694).

3. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε της εξ αποστάσεως αγοράς των αγαθών, αυτό θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των αγαθών. Τα αγαθά θα πρέπει να επιστραφούν στη διεύθυνση Λ.Αθηνών 70, 13671, Αχαρναί χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Η προθεσμία τηρείται εάν ο καταναλωτής στείλει πίσω τα προϊόντα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερων. Ο καταναλωτής επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.

Και στις τρεις περιπτώσεις, αφού παραλάβουμε το προϊόν θα σας ενημερώσουμε για την έκδοση του παραστατικού επιστροφής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επιστροφής προϊόντων.

 

Δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές:

1. Αν το προϊόν δεν είναι στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε (να μην έχει πλυθεί, να έχει όλα τα ταμπελάκια του και να είναι άθικτη η συσκευασία του).

2. Για λόγους υγιεινής σε προϊόντα όπως:
α) Μαξιλάρια ύπνου
β) Παπλώματα
γ) Κουβερλί
δ) Κουβέρτες
ε) Σε εποχιακά είδη