Εκπτώσεις! Ώρα για ποιοτική ανανέωση του σπιτικού μου!

Οι εκπτώσεις στη LinoHome έχουν ξεκινήσει και φέτος δεν συγκρίνονται με καμιά άλλη χρονιά!

Έφτασε και φέτος η αγαπημένη μας εποχή που μπορούμε να αποκτήσουμε όλα αυτά τα ποιοτικά κομμάτια που βλέπαμε τον προηγούμενο καιρό και για διάφορους λόγους δεν αποφασίζαμε να αποκτήσουμε!

Εγώ προσωπικά την αρχή θα κάνω από το σαλόνι μου. Το αγαπημένο δωμάτιο όλων στην οικογένεια, το δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων όπως λέμε καμιά φορά. Εδώ βλέπουμε τηλεόραση, εδώ καθόμαστε με το κινητό και χαζεύουμε στο διαδίκτυο ή με το λάπτοπ και δουλεύουμε. Στον καναπέ του σαλονιού κάθονται πολλές φορές τα παιδιά και τρώνε το μεσημεριανό φαγητό τους («Αφού εδώ είναι πιο άνετα!», όπως συνηθίζουν να λένε), και φυσικά εδώ υποδεχόμαστε φίλους και συγγενείς. Άρα είναι ο χώρος που θέλουμε περισσότερο από όλους να είναι άψογος.

Για τον λόγο αυτό θα επιλέξω νέα ριχτάρια σε υπέροχα χρώματα, με σχέδια ή χωρίς, που σίγουρα θα ανανεώσουν το σαλόνι μας και θα δώσουν την εντύπωση ότι αλλάξαμε ταπετσαρίες στον καναπέ και τις πολυθρόνες. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μήπως να αγοράσω και καλοκαιρινά ριχτάρια που είναι σε έκπτωση κι έτσι θα είμαστε έτοιμοι και για το καλοκαίρι; Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα!

Στη συνέχεια θα επιλέξω τις καινούριες μας κουβέρτες και παπλώματα. Εδώ και πολύ καιρό ο έφηβος πια γιος μου παραπονιέται ότι δεν θέλει άλλο το πάπλωμα με τα αυτοκινητάκια και τις μπάλες που λάτρευε όταν ήταν μικρός. Μεγάλωσε πια! Τώρα λοιπόν είναι η τέλεια στιγμή να του πάρω ένα νέο πάπλωμα σε χρώματα και σχέδια που θα του αρέσουν και σε τιμή που σίγουρα θα αρέσει σε μένα. Όσο για το παλιό του πάπλωμα; Εννοείται ότι δεν θα το πετάξω! Θα αγοράσω μια υπέροχη νέα παπλωματοθήκη σε χρώματα και σχέδια νεανικά και θα το πάω στο εξοχικό. Με τον τρόπο αυτό η Lino Home θα με έχει εξοπλίσει με δύο νέα κομμάτια για το απαιτητικό μου εφηβάκι χωρίς εγώ να χρειαστεί να ξοδέψω μεγάλα ποσά.

Για το τέλος άφησα τις αγορές σε πετσέτες. Χρειαζόμαστε πετσέτες κουζίνας και πετσέτες μπάνιου. Τώρα νομίζω ότι είναι η στιγμή να κάνω ένα ξεκαθάρισμα και σε αυτές. Να αποχωριστώ αυτές που έχω τόσα χρόνια, αλλά με τη χρήση και τα πολλά πλυσίματα έχουν χάσει τα χρώματά τους, κάποιες μπορεί να έχουν γαριάσει, και σίγουρα οι πετσέτες του μπάνιου δεν είναι πια αφράτες. Ευτυχώς που μια γρήγορη ματιά στη σελίδα της Lino Home μπορώ να βρω πολλές επιλογές σε τιμές που ξεκινούν από λιγότερο από 2€! (Θα πάρω μερικές και για τον έφηβό μου για να σταματήσει να παραπονιέται και για τις πετσέτες του!)

Θεωρώ ότι με τις αγορές αυτές έχω καλύψει κάποιες από τις βασικές ανάγκες του σπιτικού μου και φυσικά σε τιμές που δεν μπορώ εύκολα να βρω κάπου αλλού. Αν σκεφτώ αργότερα να αγοράσω και κάτι άλλο, δεν ανησυχώ καθώς στη Lino Home βρίσκω πάντα τις χαμηλότερες τιμές αλλά και προσφορές σε πολλά είδη, όλο το χρόνο κι όχι μόνο την περίοδο των εκπτώσεων.

Ώρα για ποιοτικές αγορές σε τιμές που μόνο η Lino Home μπορεί να προσφέρει!